Samsung Galaxy J3 (2017) J330 16GB Gold

16GB

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

169,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy J3 (2017) J330 16GB Gold

Samsung biedt verschillende lijnen van smartphones aan, waaronder de Galaxy J-lijn. De J3 (2017) is logischerwijs de opvolger van de 2016-variant en is op verschillende punten aangepast. Zo zien we dat het toestel met Android 7.0 wordt uitgeleverd. De accucapaciteit op papier is hetzelfde als de 2016-versie met zijn 2600mAh.

Wel moet deze accu beter presteren, onder andere vanwege de Androidversie. Overige specificaties bestaan onder andere uit een eigen Exynos-processor, 1,5GB werkgeheugen en 16GB uitbreidbare interne opslag.

Exynos-processor van Samsung zelf

Samsung ontwikkeld al jaren eigen processoren, maar die zijn vooral bekend van hun high-end smartphones. In deze Samsung Galaxy J3 (2017) Gold is echter ook een processor van eigen makelij te vinden. Deze bevat vier rekenkernen en heeft een maximale kloksnelheid van 1,5GHz.

Scherm voor alles wat je wilt

De resolutie van het scherm bedraagt 1280x720 pixels en de diagonaal is 5 inch. Met dit formaat heb je een fijn compact toestel. Ondertussen heb je een groot genoeg beeld om door Facebook of Instagram te scrollen, filmpjes te kijken of websites te bezoeken.

De ideale telefoon voor snapshots

Foto’s maken wordt steeds belangrijker en bij deze Samsung Galaxy J3 (2017) heb je genoeg keuze. De 5-megapixelcamera op de achterkant bevat onder andere een ‘beauty-modus’, waardoor alles beter wordt. De frontcam heeft een resolutie van 2 megapixels.

Uitbreidbaar geheugen

Het toestel is standaard voorzien van 16GB aan opslaggeheugen. Als dat echter te weinig is, kun je door middel van een microSD-kaartje dit geheugen vergroten. Zo heb je altijd genoeg opslaggruimte voor je foto’s, muziek, filmpjes en belangrijke documenten bij de hand!

Accu is door gebruiker te verwijderen

De accu in de J3 (2017) heeft een capaciteit van 2600mAh en daarmee moet je de dag gemakkelijk doorkomen. Ga je een weekendje weg of heb je een feestje? Neem dan een extra accu mee, want Samsung laat gebruikers de accu in dit toestel nog verwijderen, ideaal.

Android 7.0 Nougat

De TouchWiz-schil is ook op deze smartphone te vinden en Samsung heeft gekozen voor Android 7.0 Nougat om het toestel mee uit te rusten. Deze Androidversie biedt onder andere de mogelijkheid om de Play Store te gebruiken, waaruit je miljoenen applicaties, games, widgets en andere content kunt downloaden.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy J3 (2017) J330 16GB Gold
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset