Samsung Galaxy J7 (2017) J730 Duos 16GB Goud

16GB

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

219,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy J7 (2017) J730 Duos 16GB Goud

De Samsung Galaxy J7 (2017) J730 Duos Goud is de koning van 2017 van de J-lijn van Samsung. Deze lijn staat bekend om budget-toestellen die alsnog aan al je smartphone-wensen voldoen. Er zijn ten opzichte van 2016 een flink aantal positieve veranderingen doorgevoerd aan deze J7.

Zo beschikt de J7 in 2017 over een Full HD-scherm, waar de 2016-versie nog een HD-scherm had. Verder is de batterij vergroot, zijn beide camera’s verbeterd en is het toestel volledig van metaal! Onder de motorkap zijn er ook wat dingen veranderd, zoals het werkgeheugen. 

Meer Android, meer werkgeheugen

Om het verbeterde Android-systeem bij te houden heeft de J7 een extra GB RAM cadeau gekregen van Samsung. Hiermee komt het uit op 3 GB, wat meer dan genoeg is voor een mid-range toestel. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een schokkerige telefoon bij wat meer multitasken.

Het hierboven genoemde verbeterde Android-systeem is Android 7.0 Nougat. Samsung heeft hier vanzelfsprekend zijn eigen schil overheen geplakt, wat meer aansluit bij de Samsung-apps die je smartphone-experience compleet maken. Android 7 is energiezuinig, overzichtelijk en functioneel.

Hoogwaardige biometrische vergrendeling

Het klinkt misschien duur, maar ‘hoogwaardige biometrische vergrendeling’ is eigenlijk gewoon een vingerafdrukscanner. Niet zomaar een vingerafdrukscanner, maar een hele snelle vingerafdrukscanner. Na een korte instelling maak je gemakkelijk gebruik van deze secure methode.

Verbeterde camera’s

De verbetering in de camera’s zien we vooral aan de voorkant van de J7 (2017) terug. Deze beschikt nu over 13 megapixels en is uitgerust met een LED-flits. Er is met dit toestel dus altijd tijd voor een selfie, ook in het donker!

De camera aan de achterkant is ook verbeterd, en beschikt ook over 13 megapixels. Het is nog wel een betere camera dan aan de voorkant, dankzij een betere sensor. Ook deze camera beschikt over een LED-flits.

Langere dagen maken

De Galaxy J7 (2017) Duos heeft een accu van 3600 mAh, waarmee je gemakkelijk de dag door komt. De accu laad snel en gemakkelijk op via de microUSB-poort. Daarnaast zijn er in de software flink wat aanpassingen doorgevoerd om alles energiezuinig te houden.

Dual SIM

Twee simkaarten tegelijk gebruiken kan soms erg van pas komen. De Galaxy J7 (2017) Duos is hiervoor voorbereid dankzij de Dual SIM-functionaliteit. Zo hoef je nooit meer met meerdere toestellen te slepen.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy J7 (2017) J730 Duos 16GB Goud
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset