Aanbieding! Samsung Galaxy S9 64GB G960 Black Bekijk groter

Samsung Galaxy S9 64GB G960 Black

64GB

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

529,95 €

Meer informatie

 • Beschrijving van de Samsung Galaxy S9 64GB G960 Black

  De Samsung Galaxy S9 is een high-end smartphone die gepresenteerd werd in februari van 2018. Het toestel is de directe opvolger van de succesvolle Galaxy S8 en biedt qua looks en features meer verfijning dan grote vernieuwingen.

  Het scherm heeft een diagonaal van 5,8 inch en dit AMOLED-paneel heeft een zeer hoge resolutie. Door deze combinatie ziet alles er adembenemend uit. Een eigen chipset zorgt voor de nodige power en het apparaat is voorzien van snufjes zoals waterdichtheid of een irisscanner.

  Verfijnd design

  De Galaxy S9 doet veel denken aan zijn voorganger. Zo is er weer gekozen voor een scherm met afgeronde zijkanten en glas aan de voor- en achterkant. Het grootste verschil is te zien aan de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Nu is deze onder de camera geplaatst en niet ernaast.

  Prachtig AMOLED-display

  Een eigen display van Samsung is aanwezig in deze Galaxy S9 Black en dat betekent pracht en praal. Het contrast van dit type schermen is oneindig en kleuren spatten van het scherm af! Zodoende kun je genieten van allerlei content op dit wat langwerpige scherm met een verhouding van 18,5:9.

  Camera’s voor de perfecte plaatjes

  Op de achterkant van deze zwarte Samsung Galaxy S9 is een 12-megapixelcamera te vinden. Dankzij verschillende technieken, schiet je altijd de mooiste plaatjes. Zo is het mogelijk om het diafragma zelf in te stellen, oftewel de hoeveelheid licht die op de sensor valt.

  Zo maak je in elke situatie qua licht de perfecte foto! Aan de voorkant is een frontcam van 8 megapixel aanwezig en ook optische beeldstabilisatie is op deze S9 te vinden. Dat is vooral fijn bij het filmen, waardoor kleine bewegingen worden opgevangen en ook dat er perfect uitziet!

  Beveiliging: irisscanner en vingerafdruk

  De bekende Galaxy S9 midnight black is weer voorzien van een irisscanner aan de voorkant van het apparaat. De vingerafdrukscanner is te vinden onder de camera op de achterkant. Al met al zijn er dus genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alleen jij het toestel kunt gebruiken!

  Geheugen: veel en uitbreidbaar

  Standaard is er 64GB opslaggeheugen aanwezig in dit toestel, waarbij er ook nog eens 4GB werkgeheugen te gebruiken is. Het interne geheugen is daarnaast uit te breiden door middel van een geheugenkaartje. Zo kom je nooit ruimte tekort en kun je altijd alle muziek, foto’s en documenten met je meenemen!

  Krachtige processor

  Samsung is een fabrikant waarbij veel eigen hardware wordt gebruikt in hun apparaten. Naast het AMOLED-scherm komt ook de processor uit eigen stal. Deze Exynos 9810-chipset is een achtkernige variant, voorzien van twee quadcore-clusters. Dat betekent ultieme snelheid en goede accuprestaties, exact wat je zoekt in een smartphone!

  Accu voor intensief gebruik

  De accu heeft een capaciteit van 3000mAh, redelijk gemiddeld voor een smartphone. Dankzij de energiezuinige processor kom je makkelijk een intensieve dag door. Daarnaast is ook snelladen aanwezig, waardoor je snel voorzien wordt van wat extra power, handig voor als je toch nog even de deur uitmoet.

  Android en TouchWiz

  Deze prachtige zwarte Samsung Galaxy S9 wordt uitgeleverd met Android en daaraan heeft Samsung zelf verschillende aanpassingen aan doorgevoerd. Zo zijn er eigen apps voor geïnstalleerd, is er gebruik gemaakt van eigen icoontjes en andere looks zijn ook des Samsungs.

  Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy S9 64GB G960 Black
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset
  • USB Connector (USB type-C), Micro USB Connector, USB Connector handleiding