Samsung Galaxy A6 A600 Duos Gold

32GB

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

259,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy A6 A600 Duos Gold

Dit product komt niet in aanmerking voor Samsung promoties. Toe aan een nieuwe smartphone? En wil je veel leuke features voor een scherpe prijs? Kies dan voor deze Samsung Galaxy A6 Gold. Dit stijlvolle toestel is van alle gemakken voorzien met enkele leuke extra’s. Zo krijg je een zeer volwaardige smartphone zonder daar de hoofdprijs voor te betalen!

Samsung heeft deze smartphone voorzien van twee goede 16-megapixelcamera’s zodat je er mooie foto’s mee kunt schieten. Het 5.6 inch Infinity Display zorgt voor een fijne kijkervaring en een relatief compact formaat. Ook beschikt het toestel over gezichtsherkenning voor razendsnel ontgrendelen.

Twee goede camera’s

Deze Samsung Galaxy A6 is zeer geschikt voor het schieten van foto’s en video’s. Aan beide kanten is een goede 16-megapixel te vinden waarmee je veel details vastlegt in je foto’s. De hoofdcamera heeft een diafragma van f/1.7 voor heldere foto’s en de frontcamera heeft een eigen flitser!

Ontgrendelen met je gezicht

De Galaxy A6 kun je op verschillende manieren snel ontgrendelen. In plaats van het invoeren van een patroon of code kun je bijvoorbeeld de handige vingerafdrukscanner aan de achterkant gebruiken. Wil je een nog makkelijkere manier? Gebruik dan de slimme gezichtsherkenning!

Infinity Display

Met de Galaxy A6 krijg je een fijne kijkervaring dankzij het mooie Infinity Display. Dit display heeft een langere 18.5:9 beeldverhouding en kleinere schermranden waardoor het toestel met een schermgrootte van 5.6 inch nog mooi compact en handzaam is!

Voor het 5.6-inchdisplay heeft Samsung gebruik gemaakt van hun eigen Super AMOLED-techniek waardoor de kleuren van het scherm spatten! Het display heeft een resolutie van 1480 bij 720 pixels, dit levert scherp genoeg beeld op en is ondertussen energiezuinig.

Uitbreidbaar geheugen

Als je veel bestanden met je mee wilt nemen is het handig als je smartphone veel opslagruime heeft. Deze Samsung Galaxy A6 beschikt over 32GB aan interne opslag en heeft bovendien ruimte voor een microSD-kaartje. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor bestanden!

Dualsim functionaliteit

Binnenin dit toestel is ruimte voor twee aparte simkaarten. Erg handig als je aparte nummers gebruikt voor privé en zakelijk bellen. Zo ben je met één telefoon gewoon op beide nummers te bereiken. Bij het gebruik van een tweede simkaart is er ook nog altijd ruimte voor een microSD-kaart.

Android Oreo met Samsung-skin

Uit de doos draait de Samsung Galaxy A6 op Android Oreo. Daar bovenop is de eigen Samsung-skin aanwezig voor veel eigen functies en een interface met een mooi uiterlijk. Je hebt direct toegang tot handige Google-diensten en al je apps haal je uiteraard uit de Play Store.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy A6 A600 Duos Gold
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset