Samsung Galaxy J6 Duos Black

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

219,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy J6 Duos Black

Samsung heeft hun budget J-lijn een update gegeven met deze nieuwe Samsung Galaxy J6. Hiermee brengen ze veel vernieuwende functies en features naar een nog lager prijspunt. Erg fijn als je op zoek bent naar een eerste smartphone of als je een kleiner budget hebt.

Deze Galaxy J6 heeft een mooi scherm met een langere beeldverhouding en kleine schermranden. Ook zijn er twee goede camera’s aanwezig voor als je een leuke foto wilt schieten. Als fijne extra beschikt dit toestel ook over gezichtsherkenning, zo gaat het ontgrendelen nog sneller!

Infinity Display

Met de Galaxy S8 introduceerde Samsung hun indrukwekkende Infinity Display. Inmiddels zien we deze langere beeldverhouding in combinatie met kleinere schermranden ook in het budgetsegment bij deze Galaxy J6.

Dit mooie scherm heeft een formaat van 5.6 inch en levert dankzij de Super AMOLED-technologie erg mooie kleuren op. Zo wordt de Galaxy J6 een ideaal toestel als je graag films of series kijkt!

Gezichtsherkenning voor snel ontgrendelen

Samsung heeft dit budgetvriendelijke toestel voorzien van een fijne extra, namelijk gezichtsherkenning. Hiermee hoef je simpelweg in de frontcamera te kijken om toegang te krijgen tot je telefoon. Er is aan de achterzijde ook nog steeds een vingerafdrukscanner te vinden.

Twee prima camera’s

Dit toestel beschikt over een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixelexemplaar aan de voorkant. Hiermee schiet je in een handomdraai leuke foto’s. Beide lenzen hebben een diafragma van f/1.9 zodat je bij minder goed licht nog steeds een mooi plaatje schiet.

Ruime hoeveelheid opslag

Met deze Samsung smartphone heb je 32GB aan interne opslag tot je beschikking. Op dit prijspunt is dat aardig wat en je hebt dan ook ruimte voor veel apps, foto’s, muziek en andere bestanden. Mocht het niet genoeg zijn kun je met een microSD-kaart extra ruimte toevoegen.

Android Oreo met Samsung-skin

Uit de doos draait de Samsung Galaxy J6 Duos op Android Oreo met daarbovenop de eigen Samsung software. Met deze skin krijgt de interface een leuk uiterlijk en worden er ook veel functies toegevoegd. Je hebt met deze smartphone toegang tot de Play Store voor al je apps en games.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy J6 Duos Black
  • Oplader
  • USB-kabel