Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Blauw

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

239,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Blue

De Samsung Galaxy A3 (2017) Blue is uitgerust met een processor met acht rekenkernen met een maximale kloksnelheid van 1,6GHz. Als een applicatie er ondersteuning voor biedt of er meer rekenkracht benodigd is, dan kunnen er meerdere rekenkernen worden aangesproken. Er is 2GB werkgeheugen in het toestel aanwezig en 16GB opslaggeheugen. Dat kan simpel, goedkoop en snel worden uitgebreid door middel van een geheugenkaartje. Het toestel is voorzien van Android 6.0 Marshmallow met daaroverheen de eigen Samsungschil, die allerlei handige opties biedt.

Entertainment

De Samsung Galaxy A3 (2017) Blue is een perfecte partner om allerlei media mee te consumeren. Zo bevat het 4,7 inch Amoled-scherm een resolutie van 1280x720 pixels, waardoor het perfect gebruikt kan worden voor het bekijken van films of foto’s. Dit type scherm staat erom bekend dat de kleurweergave, kijkhoeken en contrast erg goed zijn. Een speaker is geplaatst in de rechterzijkant van de Galaxy A3 (2017), zodat je op elk moment kunt genieten van de beste muziek! In de homebutton is ook een vingerafdrukscanner geplaatst. Zo kun je het toestel snel unlocken, maar er ook voor zorgen dat niet iedereen je belangrijke documenten of gemaakte foto’s kan zien..

Water- en stofdicht

De fabrikant heeft er bij de Samsung Galaxy A3 (2017) voor gekozen om het toestel water- en stofdicht te maken. Door middel van deze IP68-certificering kan het toestel tegen een fikse regenbui en ook een stoffige omgeving moet geen problemen opleveren. Zo kun je bijvoorbeeld een foto schieten in een omgeving waar dat normaal nooit kan. De frontcam laat je selfies schieten van 8 megapixel, terwijl de camera op de achterkant is uitgerust met een 13-megapixelsensor. Filmen kan in een maximale resolutie van 1080p en de ingebouwde accu heeft een capaciteit van 2350mAh.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Blue
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset