Samsung Galaxy S9 64GB G960 Duos Purple

64GB

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

599,95 €

Meer informatie

 • Beschrijving van de Samsung Galaxy S9 64GB G960 Duos Purple

  Deze paarse Samsung Galaxy S9 Duos is gepresenteerd op 25 februari 2018 en is een verfijnde variant van de S8-familie van het jaar ervoor. Aan de buitenkant zie je misschien niet direct grote verschillen. De binnenkant is echter weer voorzien van de nieuwste hardware en de meest interessante features.

  De eigen Exynos 9810-chipset zorgt voor de nodige processorkracht, tot 40% dan de vorige generatie aldus de fabrikant. Er is een enkele 12-megapixelcamera aanwezig en het toestel is waterdicht. Er is 4GB RAM aanwezig en het interne opslaggeheugen van 64GB is uit te breiden met een microSD-kaart.

  Infinity Display met 18,5:9-verhouding

  Bij deze lilac purple Galaxy S9 is er weer gekozen voor een Infinity Display, geïntroduceerd door Samsung bij de Galaxy S8-lijn. Dit verlengde scherm heeft een verhouding van 18,5:9, waardoor deze langwerpig is. Dit is erg fijn voor onder andere multitasken, waardoor je makkelijk twee apps naast elkaar kunt draaien.

  Het gekozen display van deze paarse high-ender is een AMOLED-variant. Dat betekent dat de kleuren van het scherm afspatten en je kunt genieten van allerlei content met rijke kleuren. Zwart is echt zwart en het display van deze Galaxy S9 is dan ook één van de beste op de markt in smartphoneland!

  Enkele camera op de achterkant

  Bij deze Galaxy S9 Purple is er één camera te vinden op de achterkant van het apparaat. Deze heeft een resolutie van 12 megapixel, maar dat zegt tegenwoordig zeker niet meer alles. Zo zijn features zoals OIS aanwezig, waardoor filmbeelden er altijd goed, scherp en steady uitzien.

  Een andere vernuftige functie is het variabele diafragma in deze S9. Dat betekent dat je kunt spelen met de hoeveelheid licht die op de sensor valt, waardoor je prachtige foto’s kunt schieten. Op de voorkant vinden we een 8-megapixelcamera, genoeg voor het schieten van mooie selfies.

  Gelijkenis met voorganger, maar verfijnder

  Het design van een smartphone kan niet elk jaar rigoureus worden aangepast, vanwege de lange ontwikkeling en hoge kosten. Als je de Galaxy S9 in het paars voor het eerst ziet, zul je misschien denken dat je een S8 in handen hebt. Als je wat beter kijkt zie je echter wel wat verschillen.

  Zo zijn de schermranden aan de zijkant nagenoeg gelijk, maar de bezel aan de onderkant van het toestel is een fractie smaller. De grootste verandering in het design is te vinden aan de achterkant. Bij de Galaxy S9 is de vingerafdrukscanner namelijk geplaatst onder de camera, in plaats van er naast.

  4GB RAM en microSD-kaartslot

  Deze paarse Galaxy S9 Duos Purple is uitgerust met 4GB RAM, waardoor je nagenoeg onbeperkt kunt multitasken. Er is standaard 64GB interne opslag in het toestel te vinden, maar dat kan makkelijk worden uitgebreid met behulp van een geheugenkaartje. Aan geheugen in de S9 dus geen gebrek!

  Dualsim: plaats voor twee simkaarten

  In de Galaxy S9 dual-sim is er plaats voor twee simkaarten, waardoor je dubbel bereikbaar bent. Handig bijvoorbeeld op vakantie om zo een simkaart van een provider aan te schaffen met lagere tarieven. Ook om je privé en zakelijke gesprekken gescheiden te houden is deze functie ideaal.

  Exynos 9810-processor van eigen makelij

  Er is gekozen voor een krachtige Exynos-processor uit eigen stal, de 9810. Deze variant heeft acht rekenkernen en levert naast de nodige power ook goede prestaties op het gebied van de accu. Dat komt onder andere door het feit dat deze chip is gebakken op 10 nanometer.

  IP68-certificering en beveiliging

  Deze paarse Galaxy S9 64GB is voorzien van een IP68-certificering en is daardoor volledig water- en stofdicht. Er zijn meerdere vormen van beveiliging te gebruiken op het toestel, waaronder een irisscan of een combinatie daarvan met een gezichtsscan. Op de achterkant is ook nog een snelle vingerafdrukscanner te vinden.

  Accu is draadloos op te laden

  Bij de Galaxy S9 heeft Samsung gekozen voor een accu met een capaciteit van 3000 mAh. Dankzij allerlei optimalisaties in de hardware en software, kom je zo makkelijk een intensieve dag door. Opladen kan via de USB C-poort, maar kan ook draadloos, zodat je altijd genoeg energie hebt.

  Android met Samsung-schil

  De Galaxy S9 G960 Purple draait op Android Oreo, waaraan wel verschillende aanpassingen zijn doorgevoerd. Zo is de TouchWiz-schil aanwezig van Samsung zelf. Het uiterlijk is daardoor flink aangepast en ook zijn er wat eigen apps op het toestel te vinden van de fabrikant zelf.

  Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy S9 64GB G960 Duos Purple
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset
  • USB Connector (USB type-C), Micro USB Connector, USB Connector handleiding