Moto G5 Plus Dual Sim Goud

32GB

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

174,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Gold

De Motorola G5 Plus Gold heeft een kleiner scherm gekregen dan zijn voorganger. Waar de G4 Plus vorig jaar was uitgerust met een 5.5-inchscherm, is dat bij deze generatie 5.2 inch. De resolutie is met 1920x1080 pixels wel hetzelfde gebleven. Het toestel is gepresenteerd op het Mobile World Congress dat in februari 2017 werd gehouden. De G5 Plus is een midrange-toestel, voorzien van interessante features. Meer specificaties en noemenswaardigheden van deze smartphone vind je dan ook in onderstaande beschrijving. .

5.2-inchscherm met full hd-resolutie

Motorola heeft de G5 Plus Gold uitgerust met een scherm van 5.2 inch en een resolutie van 1920x1080 pixels. Hierdoor is de pixeldichtheid erg hoog, waardoor alle content scherp wordt weergegeven. Het scherm is door de grootte daarnaast ook goed te bedienen.

Android 7.0 Nougat

De Motorola G5 Plus Gold is uitgerust met Android 7.0 Nougat, het besturingssysteem van Google. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van de Google Play Store met daarin miljoenen apps en games. Zodoende kun je altijd installeren wat jij wilt gebruiken op je toestel en deze dus meer eigen maken.

Processorkracht in de pocket

De smartphone is een perfecte alleskunner, wat komt door de prima combinatie van processor en 3GB werkgeheugen. Zodoende kun je naast elkaar makkelijk al je apps draaien die je dagelijks wilt gebruiken. Hierbij kun je denken aan browsen over internetten, WhatsApp, Facebook of bijvoorbeeld e-mail.

Accu en snelladen

Motorola heeft de G5 Plus Gold voorzien van een accu van 3000mAh. Deze biedt ondersteuning voor snelladen, waardoor de accu na slechts even opladen al grotendeels vol zit. Door de grote capaciteit kun je het toestel moeiteloos een hele dag gebruiken op één acculading.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Onder het scherm is een vingerafdrukscanner geplaatst, waarmee je onder andere het toestel kunt unlocken. Ook kun je media beveiligen of betalingen doen via verschillende applicaties. Motorola heeft beveiliging altijd hoog in het vaandel staan en dat is ook bij de Moto G5 Plus Gold het geval.

12 megapixelcamera voor scherpe foto’s

De camera op de achterkant is een 12-megapixelexemplaar die erg lichtsterk is. Door het diafragma van f/1.7, kan de sensor veel licht opvangen. Daardoor zien foto’s die in mindere lichtomstandigheden genomen worden er toch goed uit.

Dual-sim: twee simkaarten

Met de Moto G5 Plus is het mogelijk om bereikbaar te zijn op twee nummers, aangezien er plaats is voor twee simkaartjes. Handig voor op vakantie bijvoorbeeld en een goedkoop prepaidkaartje. Daarnaast kun je dit toestel dus ook gebruiken voor privé en zakelijke doeleinden.

Groot opslaggeheugen met uitbreidingsmogelijkheden

Een microSD-kaartslot is ook op de Motorola Moto G5 Plus Gold weer aanwezig, maar deze heb je misschien helemaal niet nodig. De smartphone is namelijk standaard al uitgerust met 32GB opslaggeheugen. Dit kun je gebruiken om films, muziek en documenten op te slaan.

Wat zit er in de doos?

  • Motorola Moto G5 Plus Dual Sim Gold
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Handleiding