Samsung Galaxy J7 (2017) J730F Duos Blauw

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

219,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy J7 (2017) J730 Duos 16GB Blue

De Galaxy J7 (2017) J730 Duos Blue is een smartphone van de bekende fabrikant Samsung. Deze variant heeft de nodige upgrades ondergaan ten opzichte van het 2016-model. Onder andere op het gebied van de camera’s, beeldscherm en behuizing heeft Samsung weer veel uit de kast gehaald.

Zo is de resolutie een stuk hoger dan zijn voorganger en zien we camera’s waarbij onder andere de resoluties zijn verhoogd. Ook op het gebied van looks zijn verschillende aanpassingen doorgevoerd. Er is bij dit toestel onder andere gekozen voor een behuizing van metaal.

Premium metalen body

De Galaxy J7 (2017) heeft een 5.5-inchscherm, maar dankzij de hoogwaardige metalen behuizing voelt het toestel niet al te groot. Dit komt onder andere door de afgeronde zijkanten van de smartphone. Dit zorgt ervoor dat de J7 nog fijner in de hand ligt!

Full HD AMOLED-scherm

Samsung staat bekend om zijn fijne schermen en bij de Galaxy J7 (2017) J730 Duos Blue is dat dan ook niet anders. Het scherm heeft een diagonaal van 5.5 inch en het betreft een Super AMOLED-paneel. Dat resulteert in spetterende kleuren, een betere accuduur, goede kijkhoeken en een hoog contrast.

Vingerafdrukscanner op de voorkant

Beveiliging wordt steeds belangrijker, maar bij de Galaxy J7 is dat goed geregeld! Onder het scherm is een vingerafdrukscanner te vinden, waardoor je het toestel razendsnel kunt vrijgeven. Zo hoef je nooit meer een pincode te onthouden of een patroon te tekenen, heerlijk toch!

Tweemaal 13 megapixelcamera

Ben jij iemand die altijd overal foto’s van maakt of wil je gewoon alles posten op Facebook, Twitter of Snapchat? De J7 (2017) is voorzien van twee goede camera’s die beide een resolutie hebben van 13 megapixels. Zo leg je elk detail vast van de mooie, leuke of grappige momenten die je meemaakt.

Accucapaciteit: 3600mAh

De accu in dit toestel is een 3600mAh-variant, waardoor je het toestel intensief kunt gebruiken gedurende de dag. Zo ben je er dus zeker van dat je kunt doen met de J7 2017 wat jij wilt. Opladen gaat snel via de USB-poort aan de onderkant van het toestel.

Fijne combinatie van geheugen

Het opslaggeheugen van deze smartphone is 16GB groot, maar ook is er een mogelijkheid om dit uit te breiden door middel van een geheugenkaart. Daarnaast is er 3GB RAM aanwezig, wat gebruikt wordt om applicaties naast elkaar te draaien. Zo kun je multitasken zoals je wilt!

Android Nougat en TouchWiz-skin

Samsung gebruikt al jaren een eigen schil bij Androidtoestellen, die over Android heen is gedrapeerd. Hieraan heeft de fabrikant verschillende aanpassingen doorgevoerd. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van eigen applicaties of veranderingen aan de interface of menu’s.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy J7 (2017) J730 Duos 16GB Blue
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset