Samsung Galaxy A5 (2017) A520 Gold

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

259,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy A5 (2017) A520 Gold

Samsung heeft de Samsung Galaxy A5 (2017) Gold voorzien van een chipset uit eigen stal. Deze Exynos 7880 bevat acht rekenkernen, waardoor er genoeg rekenkracht beschikbaar is voor elke situatie. Zo maakt het niet uit of je Facebook, Twitter en een browser open hebt staan of een zware 3D-game speelt. De grafische chip is de Mali T860 MP4, die ten opzichte van zijn voorganger ook minder energie verbruikt. Er is 32GB intern geheugen aanwezig, snel uit te breiden door middel van een geheugenkaartje en het werkgeheugen van 3GB zorgt ervoor dat je meerdere apps moeiteloos naast elkaar kunt draaien.

Super Amoled zorgt voor prachtige kleuren

De Samsung Galaxy A5 (2017) Gold is naast prima interne hardware ook uitgerust met een prachtig scherm met een full HD-resolutie. Dit 5,2 inch Super Amoled-scherm met 1920x1080 pixels zorgt ervoor dat je de details van foto’s, websites en natuurlijk films nooit mist. Dit type scherm staat ook bekend om de prachtige kleurweergave en het diepe contrast, waardoor zwart daadwerkelijk zwart is. De behuizing is opgetrokken uit metaal en glas en voorzien van een laagje Gorilla Glass. De speaker van het toestel vinden we niet op de plaats waar je deze misschien zou verwachten, aan de onderkant. Samsung heeft er voor gekozen om deze aan de rechterkant van het toestel te plaatsen, boven de powerbutton.

Beveiliging via een vingerafdruk

Ook de Samsung Galaxy A5 (2017) Gold is voorzien van twee capacitieve knoppen om een stap terug te doen in een menu en om een overzicht weer te geven van recent gebruikte applicaties. De homeknop is echter weer fysiek en ook bij dit toestel is hier een vingerafdrukscanner in verwerkt. Hiermee ontgrendel je het toestel razendsnel en kun alleen jij het toestel gebruiken. Een USB C-poort is aanwezig om het toestel op te laden en data te synchroniseren en de Galaxy A5 (2017) is daarnaast ook nog stof- en waterdicht. Als je echter je microUSB kabels wilt blijven gebuiken heb je wel een verloopstukje naar USB Type-C nodig. Foto’s kun je schieten met de 16 megapixelcamera die op de achterkant te vinden is, maar een perfecte selfie schieten is ook geen probleem. Ook de frontcam is namelijk uitgerust met een 16 megapixelsensor, waardoor alle details moeiteloos worden vastgelegd.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy A5 (2017) A520 Gold
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset