Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Gold Bekijk groter

Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Gold

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

219,95 €

Meer informatie

Beschrijving van de Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Gold

Samsung heeft de Galaxy A3 (2017) Gold dit jaar voorzien van een IP68-certificering, waardoor je het toestel in allerlei verschillende situaties kunt gebruiken, omdat deze stof- en waterdicht is. Het toestel is voorzien van Android 6.0 Marshmallow met daaroverheen de TouchWiz-schil van Samsung. Deze schil is de laatste jaren voorzien van verschillende updates, waardoor deze een stuk bruikbaarder is geworden. Niet alleen het uiterlijk van je toestel is aan te passen door middel van thema’s, maar Samsung levert ook verschillende eigen voorgeïnstalleerde applicaties mee.

Super Amoled-scherm

De Galaxy A3 (2017) Gold is voorzien van een prachtig Super Amoled-scherm van 4,7 inch met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dit type scherm staat bekend om zijn prachtige kleurweergave, diepe contrast en goede zwartwaardes. Dit komt doordat elke individuele pixel licht uit kan stralen en als er zwart getoond moet worden, staan de pixels gewoonweg uit, waar dat bij andere type schermen niet het geval is. Dit scherm is dus perfect om foto’s of video’s op te bekijken.

Camera wordt steeds belangrijker

Het kloppende hart van de Samsung Galaxy A3 (2017) Gold is de octacore-processor. Deze heeft acht rekenkernen aan boord en zorgt voor de nodige rekenkracht tijdens het gebruiken van applicaties of spelen van games. Het werkgeheugen is met 2GB voldoende en een mogelijkheid om het interne geheugen van 16GB snel en goedkoop uit te breiden door middel van een geheugenkaartje is ook aanwezig. Foto’s schiet je met de 13-megapixelcamera die op de achterkant van de Galaxy A3 (2017) Gold te vinden. Daarnaast heb je met deze camera ook nog eens de mogelijkheid om in 1080p-resolutie te filmen. Selfies schiet je met de camera van 8 megapixel.

Wat zit er in de doos?

  • Samsung Galaxy A3 (2017) A320 Gold
  • Oplader
  • USB-kabel
  • Oordopjes of headset